Skriv til kærligheds-brevkassen for voksne

 

Hvad er dit spørgsmål til Stellahs (Connie Kragelund) kærlighedsbrevkasse ?

Få svar på dine vigtigste spørgsmål om kærlighed, parforhold, dating, single liv, de 4 tilknytningsmønstre, relationer, selvværd, det ambivalente tilknytningsmønster, hvordan dater du, hvordan du får en kæreste, er han den rette, hvad hvis du er i tvivl, yo-yo forhold og meget mere.

Hvordan gør du, hvis du vil stille spørgsmål og få svar i brevkassen om kærlighed, parforhold, dating, de 4 tilknytningsmønstre, relationer og selvværd?

Hvis du har et spørgsmål til kærlighedscoach, parterapeut og psykoterapeut Stellah Søgård, er du hjertelig velkommen til at skrive til brevkassen om kærlighed, parforhold, dating, de 4 tilknytningsmønstre, relationer og selvværd her på conniekragelund.dk

 

Jeg læser alle spørgsmål og svarer på så mange, som jeg kan nå.

Sådan gør du, når du vil stille dit kærlighedsspørgsmål til mig

Skriv til mig her, og skriv dit navn, eller “anonym” eller et andet navn, som gør dig anonym, hvis du ønsker dette.

Skriv også din email adresse.

Denne skal være din rigtige email.

Den holder jeg naturligvis fuldkommen hemmelig.

skriv til kærlighedsbrevkassen
skriv til kærlighedsbrevkassen

Når du har udfyldt med navn og din email, skriver du i kommentarfeltet og stiller dit kærlighedsbrevkasse spørgsmål.

 

Jeg kan ikke love, at jeg får svaret med det samme.

Du kan se her, om jeg har fået svaret på lige netop dit brevkasse spørgsmål.

Jeg glæder mig til hjælpe dig videre med  kærlighed, parforhold og selvværd og ser frem til at svare på dine spørgsmål i brevkassen.

Vil du have hjælp LIGE NU?

– Så få mit gratis online kursus:

Få de 3 enkle øvelser, der kan starte det kærlighedsliv, du drømmer om >>

 

Samtykke erklæring hos min kærlighedsbrevkasse

De informationer du sender til mig, når du henvender dig til brevkassen, bliver opbevaret og håndteret i henhold til persondataforordningen. Dette giver du dit samtyke til at jeg gør, når du indsender et brevkassespørgsmål.

Læs evt. min privatlivspolitik her >>

En reaktion

  1. Mennesker med undvigende tilknytningsmønstre, hvordan sørger de over en kæreste?
    Du siger det mest er de to andre mennesker der rammes af kærestesorg.
    Kh jette