Singleliv og kærlighed

 

  • Er du single, men ville gerne have en kæreste og være i et parforhold?
  • Er du kvinde?
  • Er du mellem 30 og 65 år?
  • Har du prøvet mange ting, der endnu ikke har virket?
  • Er du utålmodig og vil gerne speede processen op?
  • Håber du, men tror ikke længere på, at mister Right dukker op af sig selv?
  • Ved du godt, at du skal lære af dine erfaringer, så nissen flytter ud og kærligheden ind dit næste forhold

Det går rigtig godt! Vi snakker om at flytte sammen, og har nu været sammen i lidt over et år. Vi finder altid ud af at løse de ting der er.

Han trigger heller ikke mit system til at reagere så voldsomt, som jeg tidligere oplevede i forhold – det er sket et par gange, men nu har han læst din bog – og så får jeg bare et kram og så snakker vi om det. Meget befriende. Kvinde, 38 år, ca 1 år efter et kærlighedsforløb

På mine kæreste kurser har de fleste gennem årerne hurtig kunnet nævne flere fordele ved at være single: At kunne bestemme selv og ikke skulle tage hensyn til den andens ønsker/behov. At kunne være sig selv, som man er, ligger begge højt.

Både frihed, indflydelse og være som man er – det er også vigtige elementer i et parforhold. De er desuden naturlige størrelser, når du har en god portion tryg tilknytningsform.

Tryg tilknytning er vores essens. Det vi er designede til. Men der kan være kommet lag på lag uden på af livets knubs. På Bliv kæresteklar nu – med selvkærlighed! styrker og udvikler vi din Sikre tilknytningsform.

Det er mest udfordrende at være single, hvis du ønsker dig børn og nærmer dig aldersgrænsen for dette. Så kan du nemlig være (lettere) panisk. Selvom du ikke vil have (flere) børn, kan du også være nået til “panik”.

Du ved det godt: Det skræmmer meget effektivt enhver potentiel kæreste (far til dit kommende barn) langt væk!

Tusind tak for sidst. Det var meget inspirerende og fik mig videre. Faktisk begyndte jeg allerede dagen efter et forhold til en dejlig mand, jeg kender. Vi er kommet godt fra start, så nu må vi se, hvordan det kommer til at gå. Det tegner godt. Anne, 32 år

Forløb (klik her): Bliv Kæresteklar nu – med selvkærlighed!

Da jeg læste om kurset 1. gang, følte jeg et betydeligt ubehag. Jeg var straks klar over, at det var kurset for mig og meldte mig til det.

Jeg kom i kontakt med mit negative kvindesyn og min store modstand mod kvinder. Jeg nåede til at slippe de ting, og jeg fik så mit livs bedste kæreste. Richard (dengang 59 år)

Uanset hvorfor du er single, så skal du så vidt muligt sørge for, at du er glad og tilfreds med dig selv og dit liv – kæreste eller ej. Når du har dette, så har en kæreste det med at dukke op. Metoden er dog ikke 100 % skudsikker, for du kan have (ubevidste) blokeringer eller fyldt dit liv med så meget, at der ikke er plads til en kæreste!

Men metoden har sine indlysende fordele: selvom kæresten måske ikke dukker op med ekspres fart, kan du imens glæde dig over og nyde dit liv.

Det var et rigtig godt kæreste kursus. Godt nok var jeg meget skeptisk, da jeg kom på det første kursus (en veninde sendte mig), men nu er det gået op for mig hvor meget jeg har fået ud af Stellah (Connie)s kursus.

Før kurset havde jeg længe været på en dating side på nettet. Men jeg hørte ikke fra nogen. Det lykkelige er, at 7 dage efter jeg sluttet kurset hos dig, ja så begyndte det at vælte ind med mails fra mænd.

Det sjove i det her er, at jeg med Stellah (Connie)s kursus ville væk fra de mænd der har brug for hjælp eller en mor. Og her blev jeg overrasket: – nu var det mænd der hviler i sig selv, der skrev til mig.

Jeg fik på Stellah (Connie)s kursus bearbejdet forholdte til min mor. Tænk dig 14 dage efter dit kursus ringer min mor, og vil forsones med mig og min søster. Vi mødtes i sidste uge, og er blevet forsonet!

Og så lykkes det mig at finde en rigtig sød kæreste, jeg mødte ham på nettet og har så set ham en del gange.  Jeg troede ikke at man med gestaltterapi kunne ændre noget som helst – men jeg har måtte sande at endnu en af mine fordomme er gjort til skamme.  Dorte Vilhelmsen, zoneterapeut

Forløb (klik her): Bliv Kæresteklar nu – med selvkærlighed