Praktisk om Terapi 

Etik: Tavshedspligt er en selvfølge. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og følger foreningens etiske regler.

KONTAKT

Tlf. 24 24 82 62
E-mail: Stellah@vibranthearts.dk

Jeg fik meget ud af at være hos dig og synes det er fantastisk at være hos en, som har sådan en fin fornemmelse. Det er jo det, der skal til for at man rykker hurtigt. Tak! Mie, 41 år

 

TERAPI SESSIONER

Kemien, eller tilliden mellem dig og mig er afgørende for, at du kan få det optimale ud af et forløb. Derfor kan du altid få ½ times gratis afklaringssession, inden vi aftaler et forløb. Den kan du booke her >> 

Det mest populære forløb er VITA pakken >>

Kun i særlige tilfælde tilbyder jeg enkeltstående sessioner. Prisen på en sådan er 1850 kr.

.

ADRESSE

Min praksis adresse er Virumvej 24, 2830 Virum.

Online sessioner er en god mulighed, hvis du bor langt væk, er syg eller stresset.

.

AFBUD

bedes meldes tidligst muligt på telefon 24 24 82 62, og inden kl. 18 dagen før aftale, så en anden kan få glæde af din tid. Ved senere afbud beregnes fuldt honorar.

.

PERSONDATAFORORDNINGEN

For at give dig den mest optimale behandling, skriver jeg noter under dine sessioner. Disse opbevares aflåst, og destrueres, når du har stoppet dit forløb. Du er altid velkommen til at se, hvad jeg har skrevet. Noterne videregives naturligvis aldrig.

Jeg er tilmeldt Datatilsynet.