Jeg Oplever ægte og varig kærlighed - også kærlighed til mig selv

Personligt VITA™ forløb

Dette er for dig, der vil have min personlige 1-1 hjælp til at få et fantastisk liv fyldt med glæde, kærlighed og selvkærlighed.

🔥 VITA Sex, Love & Relationship forløb 🔥

Jeg hjælper dig igennem et forløb, hvor du skridt for skridt når dit ønske om kærlighed. Vi bruger en række rigtig virkningsfulde værktøjer, der bliver tilpasset præcis til dig.

Disse 10 sessioner tilpasses lige præcist til DIG og er fyldt med magi og lækkerier til at gøre dit liv til en fantastisk rejse fyldt med kærlighed og selvkærlighed!

Nye, opløftende og kærlige relationer

FØR VITA forløbet
Traditionel terapi og stresshåndtering havde ikke ført nogen vegne i forhold til skabe mig det liv og kærlighedsliv, som jeg så brændende ønskede mig.

Jeg valgte derfor VITA, fordi jeg havde brug for at gå et spadestik dybere og virkelig få sat gang i en større transformation - under trygge rammer.

EFTER VITA forløbet
VITA-forløbet har lært mig, at jeg selv har ingredienserne til at skabe et kærlighedsfuldt liv, som jeg nyder.

Jeg har sagt endegyldigt farvel til nogle gamle historier og relationer, som har begrænset og drænet mig. Det har givet plads til mere glæde og nydelse i min hverdag.

Jeg har også fået mere hverdagsmod til at flirte og bare at være mig.

VITA har givet mig nye, opløftende og kærlige relationer i mit liv. Det føles som en dybt virkende indre forårsrengøring.

Vanessa

Personligt VITA™ forløbet består af 10 forskellige magiske sessioner

👉 1. samtale. Vi afklarer, hvad der er dine allerdybeste ønsker omkring kærlighedslivet og dermed dit primære ønske (mål) med forløbet. Du er i gang.

Det videre forløb afhænger selvfølgelig af dine ønsker/mål, og kan fx se ud som følgende:

👉 2. samtale: Vi har typisk en indre modstand imod, det vi ønsker os allermest. Vi undersøger og forløser den indre modstand, der stopper dig i at opleve det, du ønsker.

👉 3. samtale: Relationer til personer, det har betydet noget for os i vores liv, har været med til at præge os. Vi ser på, hvordan din relation til betydningsfulde personer, fx mor, far, partner, har haft betydning for, at du er blevet, som du er, og hvordan du kan frisætte dig fra disse – samtidig med at du styrker din femininitet

👉 4. samtale: Vi er alle et produkt af vores opvækst. Her arbejder vi med, at du både kan omfavne denne og sætte dig fri af denne.

👉 5. samtale: Seksualiteten er en stor del af vores trivsel. Vi ser på, hvordan du udvikler denne og få et bedre liv indenfor det seksuelle.

👉 6. samtale: Det er almindeligt, at vi føler os ikke-god-nok til, eller at vi ikke fortjener kærligheden. Vi får vendt følelsen, så du kan mærke dit værd. At du er så værdifuld, så du kan få dit kærlighedsønske opfyldt.

👉 7. samtale: Mange er ikke gode til at modtage eller give kærlighed. Vi arbejder med, at du kan udvise og modtage ubetinget kærlighed.

👉 8. samtale: Tidligere (seksuelle) erfaringer sætter sine spor på godt og ondt. Vi arbejder på, at du sættes fri af disse, så du kan udfolde dig uden skam eller begrænsende hæmninger, fri og legende, som den du er.

👉 9. samtale: Med ovenstående er du kommet rigtig langt. Vi ser på, hvad der ellers kan være i din hjerne, som kan stoppe dig – og frigør dig fra dette.

👉 10. samtale: Relationer er vigtige for os mennesker. Vi arbejder med, at du kan udvikle og afvikle relationer. Så du kan opleve sunde, kærlige, nærende relationer i dit liv.

 
Som sagt tilpasser vi forløbet fuldkommet efter dine og dit hjertes behov…
 
273542840_1102542816969048_7311975218512673205_n

Nu tryg ved kærligheden

FØR VITA forløbet

Før forløpet var det vanskelig for meg å være i et kjærlighetsforhold på en fri og hengiven måte. Det har alltid vært et stort ønskemål, men jeg visste at jeg trengte hjelp til å komme forbi ubevisste hindringer. 

EFTER VITA forløbet

Nå er jeg midt i forløpet. Jeg er veldig glad og håpefull. Skritt for skritt, sammen med Stellah, er jeg tryg ved kjaerligheden og kan lade den fylde. Det er et svært viktig mål i alle nære realsjoner, ikke minst kjaerlighed til meg selv.

Kristin

Untitled (1200 × 800 px)(3)

Bliv holdt i hånden hele vejen gennem denne kærlighedstransformation

Forkæl dig selv med dette personlige VITA™ Sex, Love & Relationship forløb. Det kan du og dine nærmeste blive glade for resten af jeres liv, at du gjorde.

Du kan få dette magiske forløb for kun 11 x 1597 kr. eller spare penge ved at betale på én gang. 

Nu i balance, stærk og fri. 

Jeg har oplevet stor indsigt og udvikling igennem VITA forløbet, og specielt traume-healingen har været rigtig givende. Det har hjulpet mig med at give slip på tidligere traumer og fået mig til at føle mig mere i balance, stærk og fri. 
 
Jeg er kommet til at mestre mine følelser bedre, og det har hjulpet mig til at finde ind til mine mere spirituelle behov, samt givet mig mere ro til at identificere mine karrieredrømme.

Anja, kvinde midt i 30'erne