Parterapi og hjælp til jeres forhold

[av_hr class=’invisible’ icon_select=’yes’ icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ position=’center’ shadow=’no-shadow’ height=’15’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ custom_border_color=” custom_icon_color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-7bwve’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

Problemer i dit parforhold, eksempelvis manglende kærlighed, glæde, sex, lykke, omsorg, nærhed, gode grin, støtte og samhørighed, skal du gøre noget ved. De bliver nemlig meget sjældent bedre af sig selv. Desuden vil de dræne din energi og dit selvværd, hvis de får lov at stå på i længere tid.

Der er noget at gøre ved det. I parterapi får I hjælp til at gøre det sammen:

Kærlighedsløft og detox for par:

Få hjælp og støtte via onlinekurset: Sådan bliver dit parforhold det, du ønsker dig – gør parforholdet nemmere vha. tilknytningsmønstrene!

Gør dit parforhold kærligt og glædesfyldt på 12 uger og kom i gang med det samme 🙂

Vi elsker hinanden, og vi ville gerne have det til at fungere, men vi følte begge, at vi manglede arbejdsredskaberne til at få kærligheden til at blomstrer i det daglige. Tak til Stellah (Connie) for dem! Par sammen i 11 år med 3 børn på 15, 8 og 4 år

Apropos børn så brug dem ALDRIG imod den anden forælder (skilsmisse eller ej), tal ikke negativt om hende/ham, når børnene hører det – det er skadeligt for barnet, det mister tillid til jer begge og til sig selv!…
Når du har brug for at “læsse af”, så brug en voksen – ikke dine børn!

Kærligheden tilbage i parforholdet! 

Utroskab: Puha, det har været en hård tid for os begge, men vi får det bedre og bedre med hjælp fra Connie Kragelund. Vi får snakket en hel masse også om dybe ting, vi aldrig før har delt med hinanden og vi gør også nye ting sammen – noget af det er rigtig skønt.

Jeg har stadig ikke helt tillid til, at det gode varer ved og at det ikke sker igen, men jeg ved jo, at Connie siger, at det også skal have sin tid – at det er en proces. Jeg er holdt op med at tjekke sms’er og mails, det er en befrielse for os begge. Par sammen i 13 år med 2 børn på 6 og 9 år

Jeg var hos Connie Kragelund nogle gange for et stykke tid siden, efter at min kone og mit forhold havde knaget, og det var endt i at hun havde kysset en anden. Connie gav mig rigtig god “førstehjælp” og fik mig til at tackle situationen på en konstruktiv måde, selvom det var hårdt.
Vi  er ved at bygge noget op som måske nok er endnu bedre end det var før…Der er en masse respekt og hensyn til hinandens behov, som vi før havde glemt. Kort sagt går det alt i alt fremad og ret godt.
Hvis jeg nogensinde skulle få brug for hjælp, så vil jeg ihvertfald benytte Connie! Mand 36 år

Når du ændrer din adfærd og attitude, giver det mulighed for, at din partner også kan gøre noget andet og bedre. Hvis det ikke sker, så vil du stadig være bedre til at gøre de ting, som er kærlige overfor dig selv.