Når et nej egentlig er et “Ja, vil du ikke nok?

 

 

I går sad jeg sammen med en klient, en single mand sidst i 40’erne. Han går hos mig for at blive i stand til at få en kæreste, som vil “hele pakken” med ham

Han havde gennem tiden fået en del erfaringer udi dating, men altid med samme nedslående resultat: ”Ahj, jeg er ikke klar!” – eller “Nej, vi kan ikke flytte sammen før mine børn er store!”.

 • Nå, her sad han og fortalte begejstret om, hvordan han og den kvinde, han med min hjælp i flere måneder har arbejdet på at score – nu begge er vældig forelskede…i hinanden
 • Han fortalte mig med glæde i stemmen om, hvordan de er i gang med at lære hinanden endnu bedre at kende og stille og roligt involvere hinandens børn, familie og venne
 • Han fortalte mig også, at han ville have givet op, hvis ikke det havde været for min hjælp. Jeg må indrømme, at jeg sad med tårerne piplede frem af rørthed: Tænk hvor ofte kærligheden går skævt og ikke får en chance, fordi mange ikke ved, hvordan de skal forholde sig. Men HER få den chancen!
  • sagen var, at han undervejs gentagne gange havde mødt modstand fra hende. Han havde oversat det til, at hun ikke var interesseret.
   Hver gang havde vi vendt tingene, og han havde været villig til, at lade være at tage hendes reaktioner personligt!
  • han havde i stedet være åben overfor mine tolkninger og forslag, der var noget mere positive end hans egne. For eksempel:
   • Når hun overlod al initiativet til ham, ja så kunne det være for at teste hans maskulinitet. Om hun virkelig kunne regne med ham! Kvinder har det med at teste manden – det sker som regel helt ubevidst – og skal ALDRIG tages personligt
   • Når hun ikke svarede på hans middagsinvitation over sms, så behøvede det ikke at være et nej. Måske var der bare praktiske forhindringer eller hun var usikker eller bange for kærlighedens bøvl. Min klient lærte, at det er MEGET bedre at ringe og tale personligt med hende
    OG at han ikke skal spørge, men foreslå tingene kort og konkret: for eksempel: ”Det ku’ være superhyggeligt, hvis du tager med ud og spiser på lørdag på restaurant xx!”
    På den måde bevarer man sin power, og kommer ikke til at føle sig afvist, selv hvis den anden siger nej
  • Bag hendes afvisninger lå faktisk et stort ønske om, at han virkelig viste hende, at han VILLE hende

Kender du til at have bygget paraderne helt op om ørerne dig eller løbe ind i sådanne?

Uanset om du er mand eller kvinde, så kan du lære 2 meget vigtige ting af min klient:

 1. Du skal ikke tage den andens reaktioner eller mangel på reaktioner personligt! Det den anden gør, siger eller føler eller lader være med at gøre, sige eller føle – ja det handler udelukkende om den anden og ikke om dig. Så lad vær med at tage det personligt og føle dig afvist!
 2. Hvis du har bygget solide parader omkring dit hjerte, kan du enten gå og vente til en person, som min klient, måske befrier dig – eller du kan gøre som min klient og arbejde på at bryde dine egne parader ned og bygge noget bedre op inde i dig, så kærligheden kan få plads! Det er DIT valg

Skriv lige dine kommentarer eller spørgsmål herunder – så bliver jeg super glad!
Og måske bliver det dig, der så får svar på dit spørgsmål i næste fredagssvar-video 😉
Tak fordi du så med her – og del gerne med alle dem, som du synes fortjener denne video!

6 reaktioner

 1. Det er så vigtigt at huske på (vi glemmer det hele tiden), at vi ikke skal tage den andens reaktioner eller mangel på samme personligt og som et tegn på, at det er os, der er noget galt med. Vi må arbejde med os selv på en sådan måde, at den andens reaktionsmønster ikke får os til at føle os afvist eller mindre værd. Dette gælder både i parforhold, andre nære relationer eller i forhold til kolleger eller chefen. Hvis vi kan holde os ude af dette og undlade at lade os rive med af den andens reaktioner eller mangel på samme, er vi nået meget langt, og dette vil i sidste ende være med til at styrke vores selvfølelse i relationen.

 2. Hej Connie.
  Tak for mit møde med dig – du åbnede og efter et møde traf jeg beslutningen, jeg er lykkelig single. Du er skarp Connie, du ser og mærker tidligt mennesker om hvor de er samt deres behov. Så min slutkommentar er = du er skarp.

  I kærlighed tak
  Tonny

 3. Hej Connie.
  Tak for det gode initiativ, med fredags svar.
  Dejlig historie med din klient som formåede at nedbryde barrieren. Skønt når kærligheden lykkedes.
  Jeg er selv en af dem som gerne vil have barreren nedbrudt, men som ikke formår at gøre det selv, og mine kærester har også haft meget svært ved det. Så det gav mig lige lidt at tænke over, tak for det.

 4. Skønt du også har lavet en tekst til os som er bedre til at læse end at se video – bliv ved med det 🙂

 5. Hvad hvis jeg som kvinden i et nyt forhold hvor jeg siger nej til en dejlig person som ikke mener at han har et alkohold problem og han gerne vil være min partner i fremtiden? Jeg er vild med ham men tør ikke binde mig til ham. Han kan måske vælge at få styr på sit problem men da der via undersøgelser har vist sig at man ikke må drikke en genstand for at løse det problem så tør jeg ikke binde mig til ham. Han vil gerne mig men jeg bliver ved med at holde på bare at ses engang imellem. Vh den tvivlsomme

 6. Hej Connie.
  Tusind tak for den søde historie. Jeg er glad for at der er nogle mænd der får hjælp til, at bryde de mure ned hos de (os) kvinder der har lavet så stor distance til det andet køn. Fantastisk når det endelig lykkes. Jeg vil gerne dele med ig , at jeg har mange mænd i mit liv. Starter som regel med at jeg forelsker mig i dem , vi får en masse god snak omkring følelser, kærlighed, kvinder og mænd og hvor svært det er , så på et tidspunkt finder han ud af at i skal være venner og så pludselig finder han hende der han vil bruge sin kærlighed på. Jeg har set det flere gange at jeg har været med til, at åbne deres hjerter til en anden kvinde .Hmm det er jo en smuk ting , at gøre men jeg har jo også brug for kærligheden, og at den ligesom bliver hos mig. Det mest mærkelige er at de fleste mænd bliver i mit liv som venner , og vi giver hinanden rigtig meget. Har haft en som sender mig sød morgenhilsen hver eneste morgen i snart 5 år, det er da også en form for kærlighed. Og lige den sidste refleksion igår snakkede jeg med en af mine venner om det med at vide hvor man har hinanden i starten af et forhold, og han svarede mig at han også som mand led under det med uvisheden, skal lige siges at han er en Alfa han , meget målrettet, og normalt ikke den mand der taler om følelser, men efter at have mødt mig gør han det og gæt hvem der har gavn af dette, hans nye kæreste. Men skønt med kærligheden, jeg skal til Bryllup i morgen og skal holde tale, nu fik jeg lige lidt mere inspiration. Håber at min kærlighed snart finder mig . God weekend. Kærlig hilsen xxx . PS Ønsker ikke dette offentliggjort med mit navn , men du må gern dele mine tanker, måske er der nogen der kan bruge det til noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five + five =

TIL DIG, DER ER NYSGERRIG PÅ KÆRLIGHED:

Modtag gratis lækker inspiration til mere kærlighed og nydelse hver tirsdag. Ind i mellem får du også nyheder om hjælp til dette ♥