Maskulin og Feminin Energi – kastrerer du din partner?

Maskulin og feminin energi – det har vi alle!

Maskulin og feminin energi er begge i spil, når vi reagerer på vores partners eller dates handlinger og følelser og vice versa. Det er den maskulin ∞ feminin dans, der kan blive virkelig lækker, lystfyldt og levende.

Det handler ikke om traditionelle kønsroller – mænd og kvinder vi kan alle udvise maskuline og feminine træk.

Det handler om at opleve kærlighed og fællesskab – dyb, dejlig intimitet!

Sådan styrer instinktive reaktioner forholdet

På det instinktive niveau – hulemanden – handler livet om at sprede sine gener. Det kan man(d) jo kun ved at have sex. Det vigtigste for maskulin energi er derfor, at han er i stand til at gøre det feminine glad. Det øger nemlig chancerne for sex. På det psykologiske plan føler det maskuline sig anerkendt, ja som ”en rigtig mand” – når han oplever, at ”hans kvinde” = feminin energi er glad, allerhelst begejstret for det, som han giver!

Hvis hun derimod er svær at gøre tilfreds eller ligefrem brokker og beklager sig eller ofte er trist – så vil han på det instinktive niveau føle sig kastreret, umandig og fejlslagen. Det gælder desværre også, hvis det f.eks. er hendes arbejde, som hun beklager sig over.

Så bliver maskulin og feminin energi afsporet…

Dette er en af parforholdets store udfordringer. For feminin energi har omvendt brug for at læsse af: Hun kommer af med sin anspændthed og stress ved at fortælle en anden (partner, date, veninden o.a.) alt det, hun har oplevet og tumler med i sine tanker. Mens maskulin energi bliver drænet af at skulle lytte uden at kunne løse problemerne.

Gør din partner glad: Maskulin og Feminin perspektiver

Det maskuline kan faktisk score en hel del points og gøre hende glad ved at lytte og tage imod ”skraldet”. Han skal dog vide, at han ikke hverken skal eller kan fikse hendes problemer – ellers kommer han ind i afmagt og energiløshed. Hans redder forsøg vil desuden få hende til at føle, at han ikke forstår hende og ikke er rigtig interesseret i hendes velbefindende.

For at den maskuline kan bevare sin energi, anbefaler jeg, at I sætter en alarm til højst 10 minutter. Når den ringer, skal I stoppe, også selvom den feminine ikke er færdige med at læsse af. I kan eventuelt vende tilbage til at tage 10 minutter igen senere, men ikke inden for den første time.

Efterhånden som den feminine oplever, at den maskuline virkelig er der og lytter og ikke fixer i de 10 minutter, bliver behovet mindre, og 10 minutter bliver et passende tidsrum til at få den feminines energi op igen.

Du kan se mere om maskulin og feminin energi her >>

maskulin og feminin energi

Maskulin og feminin lyst morder

I de fleste tilfælde vil det maskuline først og fremmest føle sig kastreret, hvis det feminine ikke har lyst til sex med ham. Uanset om hun så går i seng med ham eller ej. Hvis lysten mangler, så vil det maskuline blive frustreret og nemmere blive fristet af andre. Måske vil han bare kigge. Egentlig ikke for at komme ud af forholdet – men for at generobre sin mandighed!

Det sker også, at det maskuline ikke udviser den store lyst, eller han beder kvinden om sex i stedet for at forføre hende (”den dovne løsning”). Så kan det feminine komme til at mangle det maskuline fra ham, og derfor lettere miste lysten til ham og måske blive utro – uanset hvor sød og opmærksom han så er.

På det instinktive niveau vil det feminine have en maskulin partner med førertrøje på!

Instinkterne spiller nemlig en meget større rolle for vores reaktioner og valg, end vi normalt går rundt og tror og vil vedkende os. Naturligvis kan vi bruge den nye del af hjerne, hvor fornuften bor til at træffe bevidste valg. Det kan være en rigtig god idé. Samtidig kræver det en god portion bevidsthed og energi, hvorimod vores følelser og kropslige reaktioner følger instinkterne per automatik.

Maskulin og feminin energi kan kræve opmærksomhed at lege med, og så er det det hele værd!

Opløs fortidens spøgelser med kærlighed

Når I så lykkes i denne skønne, dejlige maskulin ∞ feminin energi dans, så skulle alt jo være godt!

Men…

Vidste du, at hvis du så lykkes med at få det, som du allermest og dybest inde har savnet – måske helt fra du var barn – så hvirvler det nemt de gamle følelser op? Det er typisk savn, ked af det-hed, vrede og angst.

Det er ærgerligt og paradoksalt, fordi det nemt kan få dig til at trække dig fra situationen eller personen, fordi du tror, at ubehaget handler om den anden. Men hvor det er fortiden mangler, der spøger.

Det kan f.eks. ske i forbindelse med at du får ros, anerkendelse og respekt, sådan som jeg oplevede det i mange år, indtil jeg opdagede, hvordan jeg reagerede. Jeg bliv altid utilpas, og i nogle sammenhænge bliv jeg endda sur og afvisende, hvilket slet ikke passede til situationen. Det er et temmelig tydeligt tegn på, at du har med fortidens spøgelser at gøre…

Det kan i allerhøjeste grad ske, når nogen giver dig kærlighed, hvis du ikke har oplevet nok kærlighed som barn, eller hvis du har mistet kærligheden, eller den var der nogle gange, men ikke andre gange. Så kan du meget nemt komme til at tage afstand, afvise eller nedgøre dem, der viser dig kærlighed.

Det er bare alt for ærgerligt både for dig selv og den anden.

Så mon du giver din partner mulighed for at gøre dig glad?

Hvad gør vi SÅ med maskulin og feminin energi?

Fat mod, maskulin og feminin energi i balance er en udviklingsrejse!

Bliv derfor ved med, at I begge leger med og er opmærksomme på jeres instinktive reaktioner. Det svære er, at når de er instinktive, kommer de fra den gamle del af hjernen, som er ubevidst.

Vær bevidst om, at den, der er maskulin bliver fodret med, at den, der er feminin, viser glæde!

Okay, lige en sidebemærkning: Du skal under ingen omstændigheder lade som om du er glad, hvis du ikke er det.

Hvis du ikke mærker glæde, så find det sted inde i dig, der gør det. Det kan bare være en lille bitte smule. Hvis du er i sorg, er vred, bange eller lignende, så giv de følelser lov også at være der, men ikke være i spotlight et øjeblik.

TIP: Når du er tilstede i nuet, ER du glæde og kærlighed!
Samtidig kan de mere negative følelser og tilstande være dig. 

Brug gerne min guidede øvelse, du finder her: https://vibranthearts.dk/jeg-er-kaerlighed/

I kan hjælpe hinanden, og du kan bevidst træffe valg, der tilgodeser den dejlige maskulin ∞ feminin dans. Efterhånden vil fortidens spøgelser fordampe.

Hvis du ikke har tålmodighed til at vente på, at det sker, så er du altid velkommen til at få hjælp hos mig eller en af dem jeg har uddannet på Kærlighed, Relation & Tilknytnings uddannelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *