Kan kærligheden virkelig være så enkel?

Se denne lille video, hvor jeg afslører:
Kan det virkelig være så enkelt? Som svar på en kvinde, der stillede mig det spørgsmål.

Dette enkle er essensen af alle problemer i kærlighedslivet og i alle relationer. Derfor kan du også komme til at opleve meget mere kærlighed og bedre forhold.

Du får også et hurtigt overblik over de 4 tilknytningsmønstre:

Tilmeld dig flere fredagssvar videoer:

Få samtidig 3 hemmeligheder til mere kærlighed i dit liv
En reaktion

  1. Kære Connie

    Tak for dine gode skriverier og videoer. Det er meget opløftende for mig at læse og høre om din brug af tilknytning i terapi og parterapi. Jeg håner virkelig du lykkes med at udbrede anvendelsen af tilknytningsteori til parterapeuter. Jeg er selv parterapeut Arbejder også med tilknytning og oplever hvor virkningfuldt det er.

    Mange hilsner
    Hans Jørgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *