Kærlighedens vildveje

 

Om Kærlighedens vildveje:

NB! Jeg har skiftet navn til Stellah Søgård, men bogen er med mit gamle navn Connie Kragelund 🙂

Chefpsykolog Lars J. Sørensen skriver i forordet: ”Pas på! Dette er en underholdende fagbog.” Der er i den rig mulighed for at identificere sig med de krinkelkroge, som kærligheden kan fare vild i.

Samtidig lykkes det forfatteren at komme godt igennem den yderst vanskelige praksis, som det kan være at hjælpe og give gode råd uden hverken at blive belærende eller dogmatisk.”

Bogen tager dig med på en forunderlig  yo-yo tur gennem et kærlighedsforhold. En historie fra det virkelige liv. Du lærer om de stærke impulser, følelser og reaktioner i kærlighedslivet.Du får samtidig nøglen til at åbne din kærlighedskode, så du kan styrke Din trygge tilknytning. Herfra kan dit kærlighedsliv blomstre!

læste Kærlighedens vildveje i går aftes/nat. Fantastisk! Absolut fantastisk – ville ønske jeg havde læst den tidligere 😉 Tak. Eva, 41 år

Læs i Kærlighedens vildveje her >>

Anmeldelser, div medier

Mette Fersum, lektørudtalelse (den bibliotekerne køber bøger ind fra): Hvis man er faret vild i kærligheden, kan denne bog læses. Eller hvis man ønsker en personlig historie…

Bogen giver et tydeligt billede af, hvordan mennesker med ambivalent/nervøs tilknytningsform ofte fungerer….det er en udmærket bog, og mange vil nok have glæde af de mange råd Connie Kragelund beskriver

Tina Haag, Vi-kvinder.dk skriver: Hvis du har koks i kærlighedslivet og bryder dit hjerte og hjerne med, hvad det er, der går galt, er denne bog et absolut must! Støder du ind i …læs mere klik her

Loise Pagsberg, Kvindeguiden.dk skriver: Mange vil sikkert kunne nikke genkendende til episoder, følelser og reaktioner beskrevet i “Kærlighedens vildveje”, og mange vil sikkert finde det forløsende at få sat ord på de…. læs mere klik her

Få den får kun 218 kr. inkl. forsendelse! Klik herunder…

 

E-bogpris 100,- kr. Kan ej printes

Udpluk af, hvad læsere skriver om Kærlighedens vildveje

Den største aha-oplevelse nogensinde
Jeg googlede og læste en masse links og dem til dine sider har givet så meget mening. Jeg har læst din bog, som jo næsten handlede om os og har fået den største aha-oplevelse nogensinde.

Jeg har ikke kunne lykkes med hverken mit ægteskab eller forhold i øvrigt, men nu ved jeg, hvorfor jeg ikke har kunnet gøre mit, det har jeg nu langt bedre forudsætninger for. Tak for hjælpen!
Janne, 40 år

Berigende øjen- og hjerte åbner
Jeg har lige læst Kærlighedens vildveje, en berigende øjen- og hjerte åbner. Tusind tak!
Kærligst Jette

Let tilgængelig, underholdende og seriøs
Lene Juul Pedersen: Jeg kan rigtig godt lide den. Jeg genkender mig selv både i dig og din kærestes adfærd. Jeg synes, den er skrevet let tilgængelig, underholdende og seriøst. Det er for mig en meget fin måde at blive bekendt med de 4 tilknytningsformer, og få en bedre forståelse af mig selv. Det er da lige sådan en bog jeg har søgt i mange år. Tak for det. …

Ved faktisk ikke rigtig om jeg vil give den fra mig
Jeg ønskede mig bogen til min fødselsdag, og jeg har ventet på den længe. Jeg ved jo, du har været i gang med at skrive den. Når jeg er færdig, vil min faster gerne låne den, men jeg ved faktisk ikke rigtig om jeg vil give den fra mig lige foreløbig. Sådan har jeg det med mine gode bøger. 

Til tider hårrejsende, humoristisk, SÆRDELES velskrevet, og MEGET brugbar!
Jane Ottesen: Tak for en fantastisk bog! (Kærlighedens vildveje) Den var lærerig, til tider hårrejsende, (når man kunne genkende nogle sindstilstande og  situationer), humoristisk,  SÆRDELES velskrevet, og MEGET brugbar! (også pga. opbygningen med “opsamling” efter hvert kapitel – som man senere kan bruge som opslag, når man gerne lige vil have repeteret).

Tilknytningsformerne, som jeg først har fået kendskab til igennem din bog, får SÅ meget til at falde på plads!

Giver så megen selvforståelse og klarhed
Gerda Lambertsen:
Det er en forrygende bog at læse. Man har bare lyst til at læse mere for at finde ud af, hvad der så sker med forholdet.

Det er en bog, som jeg helt sikkert vil anbefale til folk med problemer i kærligheden, da den giver så megen selvforståelse og klarhed over, at man selv skal gøre sit hjemmearbejde for at skabe gode relationer, og også en forståelse af, at den anden gør det han/hun gør, ikke for at skade den anden, men for at tage vare på sig selv – også selvom det er misforstået selvomsorg, som hører fortiden til.

Kunne slet ikke slippe den igen
Dorthe M: Jeg læste din bog igår, og den åbnede mine øjne – kunne slet ikke slippe den igen. Jeg har simpelthen ikke kunnet forstå, hvorfor mine forhold blev ved med at være så følelsesmæssigt anstrengende og korte. Det er helt tydeligt for mig efter at ha’ læst din bog, at jeg har en ambivalent/nervøs tilknytningsform. Tusind tak for at vise mig vejen ud af offerrollen. Hårdt arbejde ligger forude, men din bog har vist mig, at et bedre forhold til sig selv og andre kan læres.

Tusind tak:-) Den viden du deler, har hjulpet mig til at blive det menneske, jeg er idag. Jeg har hele mit liv hørt til Nervøs /ambivalent men er i et varmt, trygt og kærligt forhold nu for første gang i mit liv i en alder af 31. Jeg har den trygge nu men har stadig noget arbejde at gøre med mine gamle mønstre. Tusind tak fordi du har skrevet den her bog. Jeg er enormt taknemlig for alt din viden du deler:-) Kh. Helene

På min ‘Must Read’ boghylde
Tak for bogen! Den er læst og nydt. Jeg synes det er en kanon bog, der på en let tilgængelig og interessant måde præsenterer yderst relevant teori. Jeg kendte en del af teorierne, og nød den måde du præcist og praksisnært formidler dem på. Kærlighedens Vildveje hører bestemt til på min ‘Must Read’ boghylde. TAK! Varme hilsner, Tina (45 år)

Lene, 55 år: Hvorfor jeg kastede mig over bogen var fordi den mand jeg er/var forelsket i fyldte så meget at jeg så det som en usund negativ og selvforstærkende spiral hvor jeg ikke havde fat i mig selv. Mønstret du beskriver – uha.. genkendeligt… så afsnittene med “tilknytning” gav mig rigtig god mening..
 
Virkeligt en viden jeg kunne omsætte med resultat. Tager stadig bogen frem for lige at repetere, når kaos – følelserne melder sig. Bevidstheden om at det er mine grundlæggende behov jeg ønsker han skal dække, giver så god mening, motivation og mulighed til at arbejde med få balance i mit indre. YES
 
 

Tina fra Hørning: Tusind tak for din bog. Jeg ser mig selv tydeligt. Fantastisk med din historie kombineret med teori, det gør det meget nemt at forstå og det vil være lettere for mig at blive opmærksom på, når jeg er på vildspor fremover. 

Jens Peder: Jeg (og min kone) har nu fået læst bogen og det er sørme stof til eftertanke og stor læring. Tak for den meget ærlige beskrivelse af dit 3½årige turbolente men også kærlighedsfyldte forhold. Jeg vil helt sikkert anbefale bogen til andre

Anya: Dejligt at læse din meget åbenhjertede bog, du er meget modig, det er dejligt og befriende at læse din bog. Det er virkelig fantastisk at mærke din sårbarhed, en åben og ærlig bog som jeg med glæde vil anbefale til andre.

JEG tænker og agerer anderledes – på den rette vej mod den trygge tilknytning
Efter at have læst “Kærlighedens Vildveje” og nu fulgt de 7 trin med øvelser osv., mærkede jeg i denne weekend en KÆMPE forskel imellem os, fordi JEG tænker og agerer anderledes. Jeg har været obs på at lægge frygten fra mig, være helt tilstede i NUET og blot nyde nærværet mellem os i fulde drag, og jeg har BEVIDST skubbet det fra mig, når jeg begyndte at slå antennerne ud for at “pejle efter” tegn på, at han ikke skulle være mig tro. Resultat: Vi har haft den skønneste weekend sammen! Vi har været glade, nydt hinanden med gode, lange og dybe samtaler om livet, vores forhold og vore drømme for fremtiden, og vi har været meget tætte i følsom, nær og meget givende sex. Da han i dag skulle gå for at tage på arbejde, havde han tårer i øjnene, strøg mig over håret og sagde, at det havde været en fantastisk weekend, og at han ikke havde lyst til at tage af sted.

Så kære Connie; du har hjulpet mig SÅ langt på den rette vej mod den trygge tilknytning, på trods af at jeg har en grim og krænkende erfaring med mig i bagagen, og blot ved at læse din bog, følge de 7 trin og tænke gode tanker, har jeg flyttet mig MILEVIDT fra den skræmte og dybt mistænksomme tilknytning, jeg før var i. Tusind, tusind tak for dine ord og værktøjer!
Nu vil jeg prøve at hvile i kærligheden til min fantastisk dejlige kæreste, nyde livet og nærheden sammen med ham og stole på, at jeg ikke igen bliver svigtet og knust. Jeg er nødt til at turde tilliden!
De dybeste taknemmelige tanker,
Birgit

pris 199,- kr.+porto

 

pris 100 kr. Kan ej printes

7 reaktioner