“Jeg er Kærlighed” – Det Her Overser både Singler og Par

"Jeg er Kærlighed": Single eller i Parforhold? - du kan gå i gang med det samme!

“Jeg er kærlighed” og en video, hvor jeg guider dig til mere kærlighed. For tiden kan være en spændende og til tider udfordrende tid. Så er det også dejligt at være sammen med hesten. Den gør mig altid rolig og glad.

Det fik mig til at finde en video frem fra gemmerne til dig, sådan kærligheden kan udfolde i dit liv, uanset om du er single eller i parforhold!

Se først videoen

Du bliver guidet igennem en ret lækker øvelse i videoen.

Pointen er…

 1. At sørge for at pleje kærligheden i dit liv til dig selv og i dine relationer (også hvis du ikke synes, at du er kærlighed, eller der er kærlighed i dit liv. Så kig efter venlighed i førte omgang). 
  Du ved det godt. Men viden flytter ingenting, før du bruger den viden!
 2. Det, som du fokuserer på/plejer, vokser – og du gerne vil have, at kærligheden vokser i dit liv, ikk’?
 3. Et af de kraftigst virkende bekræftelser, som du kan bruge, er: “Jeg er xxx” f.eks. “Jeg er Kærlighed!” er et mantra, som jeg elsker. 
   Vælg derfor dine ord med omhu, når du siger “Jeg er xxx”, så de afspejler de  sider af dig, du gerne vil dyrke og have til at vokse

Lav “Jeg Er Kærlighed” dagligt de næste 7 dage – og mærk forskellen!

 1. Sig flere gange dagligt: “Jeg er kærlighed” og mærk ind i dit hjerte
 2. Hvis dette giver dig negative følelser, tanker og kropsreaktioner, så brug den paradoksale forandringsmetode: Sig til ubehaget/følelsen: “Det er ok, du må godt være her lige nu”. Hvis der er modstand mod dette, så også giv modstanden lov til at være der. Sig til den: “Det er ok, du må også godt være her lige nu”
 3. Tag kontakt med dit hjerte dagligt og hav en dialog med det
 4. Før hjertets ønsker ud i livet, handl på dets ønsker til dig

Hvis “Jeg er Kærlighed” ikke virker for dig

Øvelsen i videoen er reelt 3 øvelser i én: Sige 1. “Jeg er kærlighed”, 2. have kontakt med dit hjerte og 3. spørge dit hjerte: Hvad er mest kærligt”.

Det er enkelt og hjælsomt – når du får det lavet!

Hvis du har svært ved at få det lavet, kan det være, fordi

 1. at du ikke har besluttet dig 100% for at pleje kærligheden til dig selv og dine relationer
 2. at der er bundet “tilknytningsværdi” i ikke at mærke kærlighed. Det kan være fra din opvækst eller et dårligt parforhold med en du elsker/elskede. Se mere her >>
 3. at du har traumeenergi på lager. Så kan kærlighed virke som en teoretisk størrelse, der kan være svær at mærke, opleve eller tro på. Traumeenergi har det nemlig med meget nemt at bringe en ind i alarmtilstand, overvældelse og overlevelsesreaktioner

.

Hvis et eller flere af de 3 punkter er i spil for dig 

Vil selvhjælpsøvelser generelt og også denne “Jeg er Kærlighed, derfor enten er svære at huske at lave eller ikke virke. Så vil det være værd for dig at overveje at få min hjælp. Sådan du kan blive bedste venner med dit hjerte, og kærligheden kan vokse i dit liv.

PS! Hvis du er kvinde, kan du få min hjælp på Bliv kæresteklar nu – med selvkærlighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *