Har du også nemmere ved at sige nej tak end ja tak til kærligheden?

Dette indlæg er et uddrag fra Kærlighedens vildveje

Modtagelighed er én af de vigtigste egenskaber at udvikle
hvis du som kvinde vil have et rigtig godt kærlighedsliv og sexliv.

At modtage med ynde er at give den anden en gave. Godt nok siges det, at give er det mest givende. Men tænk engang på, hvordan det at modtage den anden(s) med glæde og ynde skaber kærlighed og tilfredsstillelse. Det giver en lyst til at give mere 😉

Det er en af de største gaver det feminine kan tilbyde det maskuline! Fordi det at modtage mandens gaver (komplimenter, løsningsforslag, handlinger, sex, ting mm.) med glæde og graciøsitet, skaber et flow mellem jer, hvor energien og glæden kan danse og vokse.

Det feminine og det maskuline beriger hinanden

I elskoven er det eksempelvis meget konkret. Det er efter min mening den væsentlige forskel på sex og elskov.

Sagt lidt firkantet: Når man har sex, så er der to mennesker, som bruger hinanden til at få orgasme. Når man elsker sammen, så åbner det feminine sig for det maskuline, og modtager “ham”(som også kan være hende) med hele sin krop og sjæl – modtager med begejstring alt hvad “han” giver.

Dette transformeres i Det feminine og bliver energi og begejstring, som inspirerer og nærer Det maskuline.

Resultatet er ikke bare en kropslig tilfredsstillelse og afslappelse, men en glæde, berigelse og større balance både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt hos begge. Uanset om man så har fået en genital orgasme, altså orgasme i kønsorganerne, eller ej.

4 fødder under dyne

En forudsætning for at elske på denne måde er, at begge er i stand til at være til stede i Nuet og i kroppen – og ikke er forvildet ind i tankerne eller fantasierne.

Modtagelighed kan samtidig være en af de sværeste ting for moderne kvinder. Vi er så vant til at ville, kunne og skulle klare alting selv og gerne bedre end vore brødre, mandlige studiekammerater og kollegaer.

Omvendt er mænd efterhånden så vant til, at kvinder klarer sig selv, at de helt holder op med at give.

At give er den maskuline del af kærlighedsdansen

Hvis mænd gentagne gange ikke blive modtaget med glæde, når de giver – så holder de på et tidspunkt op med at give.

Dette kan gå helt tilbage til barndom og ungdom. Puberteten kan eksempelvis være et af de mest udfordrende tidspunkter for en mands given at komme helskindet igennem. I denne fase kan han nemt risikere at føle sig afvist og endda til grin.”

God fornøjelse med at have fokus på din modtagelighed med ynde (som kvinde) eller given dine gaver (som mand) – Skriv gerne i kommentarfeltet, hvordan det går 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *