Er han den rette? Om gnister ved første date

Fredagssvaret handler i dag om at møde den rette. Og jeg afslører noget om gnister på første date, som du nok ikke ved.

Skriv meget gerne spørgsmål og kommentarer oppe i højre hjørne – eller send mig en email på kragelund@selv-tillid.dk

Så kan det være, at det bliver dit spørgsmål, som jeg svarer på i Fredagssvaret

3 reaktioner

  1. Jeg skrev til Connie, fordi jeg havde datet en fyr nogle gange uden at blive forelsket i ham. Men jeg synes, han havde mange kvaliteter, som alligevel gjorde, at jeg ikke definitivt kunne sige, at det ikke kunne blive til noget. Connie skrev (jeg citerer lige): “Det kan tage ½-1-2-7 år!!!” Jeg tænkte, at 7 år kunne ingen få mig til at date den samme, hvis der ikke opstod gnister. Men svaret fik mig til at blive ved med at date denne fyr. Da vi havde datet i 2 måneder, vidste jeg lige pludselig forrige søndag, at jeg var blevet forelsket i ham. Fantastisk følelse:-) Nu går jeg så tålmodigt og giver ham tid til at nå samme sikkerhed med hensyn til mig.

    1. Tak for din dejlige kommentar Solveig – glæder mig på dine vegne 🙂
      Pøj, pøj med at han tid på kærligheds-rejsen og til at I kan nyde hinanden <3

  2. Det lyder jo meget rigtigt, selv om det sjældent udvikler sig for mig, når gnisten ikke er der straks. Men de færreste gider at ses igen og igen, hvis man ikke kan sige, at man er tiltrukket, og fyren ville i så fald prøve minimum at kysse på anden eller tredje date. Og det er skræmmende at date fx tre gange med en, som man ikke føler noget for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight − 3 =

TIL DIG, DER ER NYSGERRIG PÅ KÆRLIGHED:

Modtag gratis lækker inspiration til mere kærlighed og nydelse hver tirsdag. Ind i mellem får du også nyheder om hjælp til dette ♥