En overset metode til at styrke kærligheden (parforhold)

Kærlighed og parforhold: Siden min første kæreste, har jeg testet rigtig mange forskellige måder at berige et parforhold på: Hvordan man skaber et kærligt, dynamisk og fantastisk forhold. Et forhold, der passer ind i et moderne liv.

Men du behøver ikke at gå lige så mange forskellige veje og omveje eller blindgyder, som jeg har gjort.

By the way: Kærlighed til dig selv, er en af genvejene!

Connie Kragelund stort smilJeg har oplevet mange udfordringer med kærligheden undervejs. Og når jeg er nået hertil, hvor jeg i dag kan læne mig tilbage ind i min kærestes trygge favn og vide, at jeg kan stole 100% på ham – så er jeg sikker på, at du også kan nå frem til kærligheden. Hvis det er det, du vælger!

Jeg tænker, at du sikkert gerne vil høste frugterne af mine mange års udforskninger. At du gerne vil have kærligheden som tryg base i dit liv. Både inde i dig selv, men også i dine nære relationer.

Kærlighed findes i nuet – og når du er i nuet, er du i kærligheden!
Leonard Jacobson
(der kan samtidig godt være smerte, kaos, frustrationer og lignende, men hvis du er meget til stede lige her og nu, mærker du samtidig kærligheden inde i dig)

Kærlighed går hånd i hånd med lykke! Som jeg før har skrevet, så er genvejen til lykke, at du dyrker taknemmelighed og værdsættelse. Dette gælder ikke mindst i parforholdet. Det kan selvfølgelig være nemmere sagt end gjort, hvis al det negative er kommet til at fylde.

Det negative skal du til gengæld ikke undertrykke!
Det virker alligevel ikke. Tværtimod skaber det blot spændinger, som skaber ubalance og mere negativitet.

Det negative skal have accept!
(måske du husker indlægget om den paradoksale forandringsmetode? Ellers er den her >>)

Og måske er der noget, som du skal ændre?
Negative følelser er et signal om, at der er noget, som er ude af balance. Der er noget, som du skal forholde dig til. Gøre noget ved, hvis du kan!
Få eventuelt hjælp.
Og ellers så brug den paradoksale forandringsmetode. Derefter så sig PYT!

Du kan ikke ændre din kæreste/partner. Heller ikke selvom det er for, at I kan blive lykkelige(re) sammen. Kun din kæreste, kan ændre din kæreste!

gulls-1370979_1920Dagens tip, hvis noget negativt fylder:

Træn dig i at trække tingene op på et niveau højere. Det er her du/I kan løse konflikter og problemer. Et trin højere end de blev skabt på.

Spørg dig selv og eventuelt din partner (den anden): Hvad er dit dybere behov her?

EKSEMPEL: Du bliver irriteret over, at han igen kommer med løsningsforslag, når du fortæller om problemer på dit arbejde.

Et niveau højere/dybere: Du vil måske bare lyttes til, trøstes lidt, holdes om, mens han ser interesseret ud og måske siger, at det lyder som om, det er hårdt at være dig (mens han accepterer, at han ikke skal løse noget for dig). Det vil du opleve som anerkendelse og at blive elsket. Dit dybere behov var at føle dig elsket, som du er.

Altså, når noget generer dig eller den anden, så spørg: “Hvad er egentlig det dybere behov, du har lige her?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *