Det altafgørende i dit kærlighedsliv

Der er ét element, der afgør, om du har et godt kærlighedsliv.

Selvom jeg i videoen snakker om at date efter giftige forhold, gælder det i alle romantiske relationer. I det hele taget afgør det, om du har gode relationer. Se videoen:

9 reaktioner

 1. Hej Stellah selvom jeg kan været trist over at min date ikke vil mig, valgte jeg at kommer videre, og tror på der er en søde mand til mig der ud, og er kommet på en dating side.

  1. Fantastisk Jessica, at du valgte dig og et godt liv og at komme videre. Der er helt sikkert en dejlig mand til dig derude (heldige ham)❤️
   Kærlige vibes
   Stellah

 2. Det giver supergod mening, og det er lige der, jeg står nu. Tvivler på mig selv. Jeg er i gang med at slikke sårene efter det vildeste eventyr, der desværre ikke endte godt. Fra at have været hans prinsesse, han ville gå igennem ild og vand for, gik det hurtigt ned ad bakke. Det endte med, at han ikke bare talte ned til mig, men også behandlede mig dårligt, var bl.a. utro i flere omgange. Pyha…godt at høre dine ord. Jeg læste også dit skriv om at hele et knust hjerte. Vil surfe lidt mere rundt på din blog og suge de gode ting til mig.

  1. Åh søde Helle, det er bare så svært, det du er igennem. Jeg ønsker for dig, at du har nogle gode mennesker omkring dig, der støtter dig. Alene er turen alt for hårdt. Hvis ikke dine venner og familie kan – for det kan være svært for mange mennesker helt at forstå smerten, man går igennem i sådan en tur – så få hjælp af en dygtig terapeut. Det kan være mig, det vigtige er ikke hvem, men en du kan have tillid til og som dygtigt og sikkert kan holde dig i hånden igennem helingen.

  1. Tak for at give dig lov til at dele, kære Lars – for det glæder mig, at så meget tillid har du alligevel 😉
   Men ja, det er slidsomt ikke at have tillid til sig selv. Hvis det overhovedet kan være nogen trøst, er et noget ca. 20-25% af os tumler med (ambivalent/ængstelig og desorganiserede tilknytningsmønstre).

   Lad mig nævne for dig, at tillid til dig selv kan udvikles ved at gå i terapi hos en dygtig terapeut, der i første omgang kan se, høre og forstå dig – og ikke mindst hjælpe dig til at forløse den traume energi, der formodentlig er på lager i dit nervesystem (mangel på tillid til dig selv stammer fra din opvækst, fordi den altid har været der, og det siger mig, at der har været noget utryghed i spil, som ere overvældende at opleve som barn).
   Kærlige tanker din vej ❤️

 3. Kære Stellah.

  For mit vedkommende kan dette “oversættes” til arbejdsforhold. Jeg har haft nogle særdeles barske oplevelser med chefer på tidligere arbejdspladser – en af dem var en regulær hverdagspsykopat, og de andre var narcissister eller havde narcissistiske træk. Ikke længere tilbage end i midten af marts oplevede jeg det igen – jeg blev pludselig kaldt til tjenstlig samtale med en dags varsel uden noget forudgående forløb i form af en skriftlig advarsel og blev ved den lejlighed fritstillet. Fordi det var foregået på den måde, fik jeg dog tilkendt 2 måneders ekstra løn udover de 4, jeg var berettiget til. Men ingen kunne overtage mine arbejdsopgaver, og af samme årsag har jeg været stærkt savnet derinde. Et chefskifte fra marts sidste år var katastrofalt for mig og i princippet for hele vores afdeling.

  Jeg tiltræder et nyt job her i midten af august – jeg skal faktisk tilbage til en af mine gamle arbejdspladser. Men jeg har det til en vis grad sådan, at en chef er en fjende, indtil det modsatte er bevist. De seneste mange år har det været sådan, at enten har min nærmeste chef bakket helhjertet op om mig eller også har vedkommende knaldet mig fuldstændigt uden blusel og empati. Det er virkelig trist at have det på den måde.

  I denne omgang har jeg været til næsten 25 jobsamtaler, inden jeg landede et nyt job, og det billede er desværre helt det samme som de andre gange, jeg har været arbejdssøgende. Utallige jobsamtaler, inden der var gevinst – sandsynligvis fordi jeg nærmest går i et med væggen og reelt ikke besidder personlig udstråling. Af samme årsag har jeg svært ved at komme i gang med at date – det kniber med lysten hertil, fordi det er svært at tro på, det kan nytte noget.

  En virkelig menneskekender sagde engang til mig: “Når man ser dig første gang, kan man godt tænke: Hvad i alverden er han for een? – Men du vinder ved nærmere bekendtskab.” Ja, men så er jeg jo afhængig af, at folk giver mig en ekstra chance i stedet for at dømme efter de første 4-5 sekunder, som vi mennesker ifølge forskingen ellers gør. Af samme årsag har min succesrate ved jobsamtaler været meget lav, selvom jeg altid har mødt velforberedt op og været meget opmærksom på, hvad jeg siger og ellers udsender af signaler. Hvad det angår, har det været en god idé at indsætte billede på mit CV, for så er folk i nogen grad “advarede” på forhånd. Ikke at forstå, at jeg på nogen måde virker afskrækkende, men som sagt heller ikke en type, folk “tænder” på og har lyst til at omgås til daglig. Men trods alt er det altid lykkedes på et tidspunkt, hvad det så også har gjort denne gang.

  Venlig hilsen
  Jens Koch.

  1. Kære Jens
   Tak for din delen – en historie mange vil genkende i arbejdslivet og i kærlighedslivet eller venskaber.

   Jeg beundrer din vedholdenhed. Det kræver sin mand at blive ved, indtil det lykkes uanset antal afslag ❤️
   Forestil dig, at du overfører denne egenskab, du har, til kærlighedslivet.
   Det kan du!

   Heldige kvinde (og dig naturligvis), når du vælger at gøre det 😉
   Kærlige vibes
   Stellah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *