DE 7 KÆRESTE-FASER: Sådan undgår du faldgruberne og får succes med en kæreste, du kan være lykkelig med også om 10 år!

Godt nytår!
Jeg har brugt noget af nytåret til at lave et spændende webinar til dig. Det er første gang du kan få denne viden i denne overskuelige form.

De 7 kæreste-faser og et kyssende par

DE 7 KÆRESTE-FASER: Sådan undgår du faldgruberne og får succes i hver kæreste fase, så du kan opleve det sunde, sexede og seriøse forhold med en kæreste, du kan være lykkelig med også om 10 år!!

Dette webinar er for dig, uanset om du er single eller i et parforhold – og hvis du gerne vil….

 1. blive klar over HVORNÅR og HVORFOR det går galt, HVAD der går galt og ikke mindst HVAD du kan gøre i stedet for, som virker!
 2. holde op med at have korte og/eller ulykkelige forhold og forelskelser
 3. holde op med at være ensom eller single
 4. I dette webinar får du altså
  1. klarhed og de konkrete ting, du skal gøre i de enkelte kæreste-faser for at få kærligheden til at lykkes for dig og din partner eller kommende partner
  2. nøgler til at gå yndefuldt gennem de forskellige “kærligheds-årstider” sammen med din elskede

Jeg afslører simpelthen nogle vigtige og næsten ukendte ting om kæreste-faserne, så du kan styrke dine kærlighedsevner og få succes i dit kærlighedsliv!

Tryk her: Link til WEBINARET

4 reaktioner

 1. Kære Connie
  Endnu et godt og givende webinar. Personligt ville jeg dog ønske større fokus på fase 6 og 7 og faldgruber og gode råd i netop de faser, da det jo først er her – i den mere “alvorlige” og seriøse del, hvor vi beslutter os for at dele livet med hinanden “på den lange bane” – at det for alvor er vigtigt at holde kærligheden varm og levende og at undgå de værste faldgruber, så kærligheden og forholdet ikke bliver “grå hverdag”.
  Måske et senere webinar kan have mere dybtgående fokus på netop disse faser..
  Kh. B.

  1. Kære B.
   Tak for dine rosende ord – de luner!
   Webinaret var vist allerede rigeligt langt. Og som jeg sagde, ja så kunne jeg skrive bøger om alle faserne. OG gør det. Så ja der kommer mere til alle 7 faser – hen ad vejen – fordelt lidt hen over tid og sted 😉

 2. Ja tak det er NU singellivet gerne skal afløses med et dejligt kæresteforhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 − 9 =

TIL DIG, DER ER NYSGERRIG PÅ KÆRLIGHED:

Modtag gratis lækker inspiration til mere kærlighed og nydelse hver tirsdag. Ind i mellem får du også nyheder om hjælp til dette ♥