Fifty shades of -trilogien: sex, SE (traume terapi) og selvværd

Hvad har Fifty shades of -trilogien egentlig med dig og dit liv at gøre? Du har måske ikke engang læst bøgerne endsige hørt om dem. Er du nysgerrig anlagt? Eller har du mangelfuldt selvværd, tilknytningstraumer og/eller choktraumer? Så kan jeg ekstra varmt anbefale dig at læse Ophelias spændende og indsigtsfulde artikel:

Pas godt på dig selv i gråzonen!

Det opfordrer Ophelia Lind dig til i hendes vældig aktuelle artikel om Fifty shades of -trilogien, vanillesex, s/m lege og psykopater.

Og det ER en rigtig god ide at sætte dig ind i tingene og tage dine forholdsregler, hvis du begiver dig ind i ukendt territorium. Ligesom du sikkert ville forberede dig og søge informationer, inden du rejste til et sted i verden, som var ukendt for turister.

Mangelfuldt selvværd, tilknytningstraumer og/eller choktraumer giver en øget sårbarhed og udsathed generelt i livet, og særdeleshed i sexlivet! Med traumer på lager bevæger man sig enten på undvigelses-vejen (og så behøver du ikke læse artiklen herunder) eller på gentagelses-vejen. Hvis du går på gentagelses-vejen, så læs med og pas godt på dig, mens du nyder livet!

Læs, bliv klogere og inspireret af Ophelia Lind Cand. Theol/psyk, ekspert i ” The Human Potential Movement” journalist og PR-konsulent

Adgang til artiklen: Pas på dig selv i gråzonen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *